Ord og oplevelser siden 2010

2012

Nyhedsbrev
A-Z Index
Printversion
Sitemap

En god dag for en god sag

Bag 9000 ORD står en række ildsjæle, der brænder for litteratur og skæve tiltag i Aalborgs kulturliv. Vi samler byens progressive aktører og publikummer omkring en kulturel event med fokus på lyrik.

 

Vi tænker, at det på samme måde kan lade sig gøre at samle folk om at støtte et godt formål. Derfor gav 9000 ORD under festivalen i april 2012 sin opbakning til en god sag – de hjemløse i Aalborg, som lever et udsat liv i byens gader.

 
Støtte til Aalborgs hjemløse
Fire af de store aktører under lyrikfestivalen - KUNSTEN, Studenterhuset, Huset ogTransformator - havde valgt at donere 5 kr. pr. solgt billet til de hjemløse i Aalborg. Pengene gik helt specifikt til Frelsens Hærs Varmestue på Mølle Plads i Aalborg, hvor der alle hverdage er gratis morgenmad til hjemløse og andre værdigt trængende. I alt blev det til 1000 kr. i støtte til caféen.
 

En stemme til de udstødte
9000 ORD stod desuden bag et meget succesfuldt oplæsningsarrangement hos Café VæXt i Poul Paghs Gade fredag den 20. april. Her læste både festivalens digtere og en række af caféens brugere deres tekster op. Rigtig fin oplevelse for tilhørere og digtere - samt et kærkomment tilskud til hjemløse-caféen på Mølle Plads, da Café VæXt donerede 5 kr. pr. solgt frokost under arrangementet.

 

Foto: Rasmus Degnbol - Rasmus Degnbols fine fotoserie fra dagen med en hjemløs kunne ses i 9000 ORDs infobod på Spar Nord Torvet under festivalen 2012.

Om 9000 Ord

Hvad er 9000 ORD?

 

Mød os her