Låsesmed København: Låsesmed Frederiksberg skal skifte min lås

Jeg har et problem, og jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal gøre! Min eks kæreste forfølger mig, og han sidder næsten hver dag og venter på mig inde i lejligheden, når jeg kommer hjem fra arbejde. Han bliver ved med at sige, at han vil snakke, men der er intet at snakke om. Det eneste jeg ønsker er, at han afleverer nøglen tilbage, men det vil han ikke, og derfor er sidste vej at kontakte Låsesmed København og deres låsesmed på Frederiksberg for at få skiftet låsen.

Jeg er bare rigtig bekymret for, at det ikke nødvendigvis hjælper at kontakte Låsesmed København og Låsesmed Frederiksberg for at få skiftet låsen.

Hvis jeg kender min kæreste ret, så stopper han nemlig ikke, før han får sin vilje. Jeg prøver dog at være optimistisk i disse tider, og jeg håber derfor på, at Låsesmed København og Låsesmed Frederiksberg kan hjælpe mig med min relativt desperate situation.

Da jeg bor på Frederiksberg er det naturligt at kontakte Låsesmed Frederiksberg, som er en del af Låsesmed København og høre, om de kan skifte min lås ud.

Er der nogle, der har nogle ideer til, hvad jeg ellers kan gøre, for at holde min eks kæreste væk? Jeg har overvejet at kontakte politiet, men det er ikke, fordi jeg er bange for ham eller noget. Jeg vil bare gerne have ham ud af mit liv, og det forstår han ikke.

Derfor er jeg nu tvunget til at ty til drastiske metoder, og jeg har som sagt tænkt mig at kontakte Låsesmed København og Låsesmed Frederiksberg. Jeg ved ikke helt, om jeg skal kontakte politiet, men hvad synes I? Og har I nogle andre forslag til, hvad jeg kan gøre udover at kontakte Låsesmed Frederiksberg og Låsesmed København?