Sådan får du en sund frokostordning til den rigtige frokostordning pris

Mange virksomheder vælger i dag at sørge for en god og sund frokostordning på arbejdspladsen. Det er der mange gode grunde til. Først og fremmest er en sund arbejdsplads også en god arbejdsplads. Sundhed er nemlig en af de ting, der kommer både medarbejdere og ledelse til gode. Derfor kan man i virksomheden roligt overveje en sund frokostordning, hvis man alligevel leder efter en ny og lækker firmafrokost. I dag kan man nemlig sagtens få en sund frokostordning, der fås til den helt rigtige pris. Ikke mindst hvis man bruger lidt tid på at undersøge markedet og finde den frokostordning med fokus på sundhed, som passer bedst til virksomhedens behov. Hvis jeres virksomhed alligevel leder efter en ny frokostordning, hvorfor så ikke vælge sundhed, der kommer alle parter til gode?

Sundhed er det nye sort

Man kan vist roligt sige, at sundhed i høj grad trender i disse år. Uanset hvor man vender sig hen, er der gode tips og tilbud til sundhed. Det skyldes først og fremmest, at sundhed giver mange fordele. Hvis man har fokus på sundhed, har man ikke kun et bedre velvære og en højere livskvalitet. Man kan også yde og producere mere, idet man har nemmere ved at koncentrere sig og lære nye ting, hvis kroppen får de nødvendige næringsstoffer. Derfor er det ikke uden grund, at mange virksomheder gør en ekstraordinær indsats for at tilbyde sunde muligheder til deres ansatte. Og noget som simpelt som en sund frokostordning er faktisk en ting, som kan gøre en stor forskel i det lange løb. Derfor kan man som virksomhed roligt vælge en sund frokostordning, hvis man vil være med på moden og gøre noget for sine ansatte.

Derfor er frokostordninger populære

Næsten enhver virksomhed med respekt for sig selv har i dag en frokostordning. Og det er en tendens, der spreder sig som ringe i vandet. Er man først vant til en fælles firmafrokost, kan det være svært at gå tilbage til livet med madpakke. Derfor kan det i nogle tilfælde være et decideret krav fra de ansattes side, at der skal være en god frokostordning i virksomheden. Vælger man en sund frokostordning, er det garanteret, at man kun vil modtage endnu mere positiv feedback. Som sagt er sundhed en stor trend, der fylder meget i manges liv. Som virksomhed sender man et stærkt signal, når man vælger en frokostordning. Og er der en lækker og sund frokost på menuen hver dag, så vil det også øge medarbejdernes arbejdsglæde.

Kan en frokostordning skabe bedre sammenhold?

Men fordelene ved en frokostordning ender ikke her. En frokostordning kan faktisk skabe bedre sammenhold i virksomheden. Og det er noget, som alle kan nyde godt af. Medarbejderne vil være mere positive, hvis de føler, at de arbejder sammen med deres venner. Samtidig vil kolleger, der synes godt om hinanden, også være langt bedre til at samarbejde. En fælles frokost er derfor noget, der kommer alle til gode. Når man spiser fælles frokost, er man sikker på, at man får snakket på kryds og tværs – og også om ting, der ikke relaterer til arbejdet. På den vis sikrer en frokostordning, at man får et bedre sammenhold på arbejdspladsen.

Sund frokostordning som investering

Nogle virksomheder tøver med at vælge en frokostordning, da de er bange for, at de vil betale en høj frokostordning pris. Det behøver dog ikke være tilfældet, hvis man vælger den rigtige frokostordning til den rigtige pris. Vælger man en sund frokostordning, kan man anse det som værende en investering. Ikke alene vil en sund frokostordning give bedre sammenhold, men den vil også maksimere produktiviteten og minimere antallet af sygedage. Altså vil den enkelte ansatte være mere produktiv på arbejdet og være mindre hjemme, hvis vedkommende bliver budt på en sund frokostordning i virksomheden. Og det er alt sammen noget, som gør en forskel på bundlinjen. Derfor kan man roligt vælge en sund frokostordning, hvis man som virksomhed vil have ekstra mange fordele ved en fælles firmafrokost.

Er sund mad ikke dyrt?

Mange har et fejlagtigt indtryk, at en sund frokostordning må komme med en dyr frokostordning pris. Der er nemlig mange, der tænker, at sund mad skal være meget fancy. Hvis du bruger lidt tid på at undersøge markedet, kan du dog sagtens finde en sund frokost til en fair frokostordning pris. Sund mad behøver nemlig ikke være meget anderledes end den sædvanlige menu. Der er blot sparet lidt ekstra på sukker og mættet fedt. Hvis man vil være sikker på at få en sund frokostordning til den rigtige frokostordning pris, handler det altså blot om at gøre sit forarbejde grundigt. Ved at sammenligne de forskellige muligheder på markedet kan man nemlig sikre sig, at man får den bedste frokostordning til den bedste frokostordning pris.

Indhent tre gode tilbud på frokost

Vil du som virksomhed være sikker på, at I ender med at tage det helt rigtige valg med hensyn til frokostordning? Så kan det være en god idé at sammenligne de forskellige muligheder og finde frem til den bedste frokost til den rigtige frokostordning pris. Hvis man skal gøre det manuelt, kan det dog godt være et både tidskrævende og irriterende arbejde. Derfor er det godt, at man nemt kan finde den helt rigtige frokostordning pris via Frokostordninger.dk. Frokostordninger.dk er en portal, hvor du kan indhente tre både gratis og uforpligtende tilbud på, hvad en sund frokostordning vil koste i din virksomhed. Det gør, at du nemt kan finde det rigtige tilbud på en sund frokostordning i dit firma, uanset om I skal have frokostordning i København, Nordsjælland eller Århus.

Få en idé om prisniveauet

At indhente tre tilbud på en sund frokostordning via Frokostordninger.dk har flere formål. Først og fremmest sikrer det dig, at du får den mest fair frokostordning pris. De udbydere, der giver et tilbud til Frokostordninger.dk, ved nemlig godt, at de konkurrerer direkte mod andre udbydere. Derfor vil de i mange tilfælde sænke deres almindelige priser for at sikre, at du vælger deres frokostordning frem for konkurrenten. Men selv om du ikke vælger at tage imod et af de tre tilbud, er det stadig ikke spildt arbejde. De tre tilbud fra Frokostordninger.dk er nemlig også med til at give dig en idé om, hvad prisniveauet ligger på generelt. Det sikrer, at du ikke tager imod det første, det bedste tilbud og kommer til at betale en alt for høj frokostordning pris. Derfor bør du altid starte med at indhente tre tilbud fra Frokostordninger.dk, når du tænker på at få en sund frokostordning i virksomheden.

Kan den nye frokostordning trækkes fra i skat?

Kender du til de gældende frokostordning skatteregler? Det er en god idé at vide lidt om frokostordninger og den dertilhørende skat. Mange virksomheder er nemlig i tvivl om, hvorvidt frokostordningen kan trækkes fra, og derfor går de glip af pengene. Det er forståeligt, at man er forvirret over de gældende frokostordning skatteregler, da de hele tiden bliver ændret. Inden man vælger en frokostordning, bør man derfor sikre sig, hvilke skatteregler der gælder lige nu og her.

De nuværende skatteregler

Vil du gerne have svar på, om I kan trække frokostordningen fra i skat? SKAT har fastlagt nogle regler for, hvornår frokostordningen kan trækkes fra i skat. Det betinger, at medarbejderne har en vis egenbetaling. Hvis der er inkluderet drikkevarer i frokostordningen, skal den enkelte medarbejder selv betale 20 kr. pr. dag. Er det uden drikkevarer, er satsen på 15 kr. Hvis disse satser overholdes, skal man som arbejdsgiver ikke foretage en indberetning til SKAT. Det er derfor noget, der er værd at have for øje, når man vælger en frokostordning. Ved at trække frokostordningen fra i SKAT får man i virksomheden en endnu bedre frokostordning pris. Og det sikrer, at man i sidste ende får endnu flere fordele, som man kan nyde godt af. Inden man vælger en sund frokostordning, bør man altså læse op på de gældende frokostordning skatteregler.