Nu skal jeg både have en brystforstørrelse og en læbeforstørrelse

Jeg har et rigtigt stort problem, og jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal gøre. Min veninde ringede til mig i går aftes og fortalte mig, at min absolutte rival af en pige skal have lavet en brystforstørrelse, og det går jo ikke, for så kommer hun til at se meget bedre ud end mig. Jeg bliver derfor nødt til at få lavet en brystforstørrelse OG en læbeforstørrelse.

Det hele startede faktisk med, at jeg gerne ville have lavet en læbeforstørrelse, og det hørte min rival åbenbart, og hun prøver derfor at overgå mig og min læbeforstørrelse ved at få lavet en brystforstørrelse.

For at jeg kan slå hende, bliver jeg altså nødt til både at få lavet en læbeforstørrelse og en brystforstørrelse. Jeg er vant til at se bedre ud end hende, men jeg er bange for, at fyrene falder for hendes falske bryster, så jeg bliver nødt til at tage udfordringen.

Jeg kan ikke risikere at miste en fyr til hende, bare fordi hun har store bryster, og hvis der er noget, jeg har lært her i livet, så er det at kæmpe. Man må ikke give op, bare fordi man møder lidt modgang, og det er sådan, jeg har tænkt mig at tackle situationen.

Jeg har dog imidlertid en fordel, for min rival ved for det første ikke, at jeg ved, at hun skal have en brystforstørrelse, og hun ved derfor heller ikke, at jeg har tænkt mig også at få lavet større bryster OG en læbeforstørrelse.

Derudover kender jeg den bedste plastikkirurg i landet, og ham har jeg tænkt mig at kontakte med det samme, så jeg kan få min læbeforstørrelse og brystforstørrelse før hende. Jeg nægter at tabe til en som hende, men selvom jeg står fast ved min beslutning, kunne jeg godt tænke mig at høre jeres mening til det hele.