Mangler en låsesmed på Østerbro Nu!

Hjælp! Jeg står på Østerbro og mangler en låsesmed. Jeg har låst mig med min telefon, men nøglen ligger selvfølgelig på den anden side af døren, så nu står jeg i en opgang på Østerbro og fryser.

Dagen startede ellers så godt. Jeg havde god tid før arbejde, tog et langt bad, fik noget at spise… Jeg nåede endda at dyrke en frisk omgang morgengymnastik. Vejret er dårligt, men jeg var egentlig i fint humør, da jeg på min cykel kom til Østerbrogade.

Jeg nød rigtigt mine fine omgivelse som tilflytter på Østerbro, som jeg cyklede der. Men nu står jeg altså her og er låst ude af min lejlighed. Er der ikke en, der kan anbefale mig en låsesmed på Østerbro med det vuns? Jeg har altså ikke lyst til at det skal være hvem som helst, vil så gerne have en, jeg kan regne med.

Tænk, at det er første gang i mit liv, at jeg har låst mig ude. Og så lige på en dag, hvor det hele ellers kørte så godt. Jeg havde ikke for travlt på mit job, men kunne derimod roligt, men koncentreret tage hånd om nogle af de der opgaver, som man altid har ventende i skuffen. Jeg havde slet ikke skænket min hoveddør hjemme på Østerbro en tanke. Gid døren selv havde kunnet ringe efter en låsesmed, se! Dét havde dælme været smart.

Nå, nu stof jeg her alligevel, og det blev et langt indlæg. Men hey! Fortæl mig lige, hvor på Østerbro der ligger en god låsesmed. Og send mig lige hans nummer, ikke?