Varm boligen op med German Pellets – kvalitets træpiller.

De lange, kolde vintermåneder nærmer sig med haste skridt, og det er endnu engang tiden til at sørge for, at boligen er varmet ordentligt op. Til dette formål kan man med fordel anvende højkvalitets træpiller fra German Pellets. Træpillerne er lavet af sammenpressede træspåner og savsmuld, og de træsorter der primært benyttes er gran, fyr og bøg. Fordelen ved German Pellets og træpiller generelt er, at de er CO2-neutrale når de bliver anvendt som brændstof, og bidrager dermed ikke til drivhuseffekten. German Pellet træpiller afgiver præcis den mængde af CO2, som træerne optager i skoven, og samme mængde CO2 træet ville have afgivet, hvis det havde ligget og rådnet i skovbunden. På den måde er træpiller og German Pellets et miljøvenligt alternativ til brændstoffer som olie, kul og gas. Der er altså mange fordele ved at anvende træpiller som energikilde, da det både er billigt og miljøvenligt ift. andre typer af brændstof.

Denne virksomhed sælger German Pellets træpiller, og kan tilbyde deres produkter til fordelagtige priser og direkte forsendelse til din adresse. Virksomheden køber deres træpiller i Tyskland og polen, direkte fra producenter, der tilbyder den bedste kvalitet af træpiller til pillestokeren eller træpilleovnen. Find produktet på virksomhedens hjemmeside.