Du bør altid have en ekstra bilnøgle

Har du det ikke allerede, så bør du få det hurtigst muligt – en ekstra bilnøgle kan redde din dag. Du ved aldrig hvornår det sker, og hvis det sker, så er det sikkert når du har allermest travlt. Der kan være mange grunde til at en ekstra bilnøgle kan blive nødvendig – du taber den, den bliver stjålet eller måske knækker den. En ting er sikkert, det er en rigtig træls situation at stå i, især hvis du f.eks. på en kold vinterdag står på din arbejdsplads og ikke kan komme hjem. Derfor er det sikrer valg altid, at have en ekstra bilnøgle. Det tager ikke særlig lang tid, så det er helt sikker det hele værd, hvis du ender med at miste originalen.

Det kan blive en dyr fornøjelse

Udover at være super irriterende, så kan det også gå hen at blive forholdsvist dyrt. Forestil dig som eksempel, at din bilnøgle knækker. I denne situation skal du ikke bare have skåret en ny bilnøgle, hvilket i forvejen ikke er billigt, men du skal ligeledes have din bil bugseret, så den kan komme på værksted. For at gøre situationen endnu værre, så kan problemet med startspærren også opstå, hvilket betyder at det ikke bare er nøglen der skiftes, men ligeledes chip-systemet i bilen. Af netop denne grund, så kan det kun anbefales, at du får anskaffet dig en ekstra bilnøgle – hvis altså du ikke allerede har en.

Hvem laver ekstra bilnøgler?

Hos Københavns Låsesmed kan de lave en ekstra bilnøgle til dig. De laver det til alle bilmærker og typer, bortset fra nogle enkle Mercedes Benz modeller. Den ekstra bilnøgle vil blive lavet i samme kvalitet, som originalen, så du kan være sikker på at den er funktionsdygtig. Derudover har de en døgnvagt, så du kan få hjælp på alle døgnets timer, hvis du nu f.eks. ender ud i den samme situation, som er beskrevet ovenover. De vil hurtigt komme ud til dig, så du ikke behøver at vente længere end højst nødvendigt.