Hvor kan man få en brystforstørrelse?

Med nutidens skønheds idealer, så er det blevet mere og mere populært at få lavet en brystforstørrelse også kaldet BFO. Dette skyldes selvfølelig også at kendte er begyndt at gøre det, det bedste eksempel i Danmark er nok Linse Kessler, som er kendt for hendes karakteristiske store bryster. Det er efterhånden også blevet en af de mest populære kosmetiske operationer, og antallet af årlige operationer stiger stadigvæk. Men hvor kan man egentligt få lavet en brystforstørrelse? Her vil der blive givet et forslag til det.

Et erfarent privathospital til brystforstørrelse

En af de mest erfarende inden for brystforstørrelse er Nygart Privathospital, som foretager omkring 1.000 operationer årligt. Ud af dem har de faktisk formået at få en patienttilfredshed på 95-98%. Hos dem er det muligt at bestille en gratis forundersøgelse, så man kan undersøges for værende egnet til en brystforstørrelse. Som de også gør opmærksom på, på deres hjemmeside, så skal man have et godt helbred og man bør have en BMI under 30.

Har aldrig været sikrer

Som med mange andre operationer, så er der altid en risici, men nu til dags har det aldrig været sikrere at få lavet en brystforstørrelse. Ny teknologi og viden har gjort det nemmere og sikrere at foretage operationen, og der faktisk en betydelig forskel fra nu og bare 5-10 år tilbage. Hos Nygart er der vigtigt for dem, at deres patienter føler sig trygge. De er udmærket godt klar over, at de operere på et intimt sted og at så stor en operation som med brystforstørrelse, kan virke skræmmende. Derfor har de højtuddannet personale, som under hele forløbet vejleder og sikrer at man har det godt.

Mange forskellige grunde

Der kan være flere grunde til at man ønsker en brystforstørrelse; nogen ønsker bare større bryster, andre vil gerne have ændret formen, mens nogen ønsker mere symmetri. Der er mange der tænker en gang i mellem, at det kunne være meget fedt, hvis ens udseende kunne ændres på den ene eller anden måde. Men at gå fra tanke til handling kræver, at man er helt sikker, da det at ændre på sit udseende kan have store konsekvenser. Det skal dog også siges, at et vellykket resultat, har givet massere af personer glæde og mere selvtillid.

Man skal være forberedt

Før man begiver sig ud i en brystforstørrelse, så bør man foretage den nødvendige research, således man er klar over konsekvenserne og de potentielle risici. Det kan også være en god ide at tage en snakke med noget familie eller en ven, så man får snakket det hele igennem, og forhåbentligt kan blive helt sikker på hvad den rette beslutning er.  Meget af denne information vil man selvfølelig også kunne få af kirurgerne hos Nygart, da de har al den information man kan få brug for.

Man kan læse mere om brystforstørrelse på Nygart’s hjemmeside, hvor man også vil finde kontakt oplysninger mm.