En låsesmed på Amager, der kan finde vej

Amager har sin helt egen personlighed. Øen, som oplever store byggerier og tilflytninger i øjeblikket, har sin helt egen charme, når det kommer til infrastruktur, arkitektur og by/landliv. Det er en kombination af veje, der minder utrolig meget om hinanden – alligevel er der verdener til forskel på hver side af gadekrydset. En låsesmed på Amager skal være lavet af et helt specielt stof, for at kunne begå sig øst for Københavns centrum

Persillevej, Løvstikkevej og Tomatvej – ja, det lyder jo næsten som om, man er ved at lave en salat til frokost. Men faktisk er det vejnavne, en låsesmed på Amager ofte støder på. Og øen byder på mange flere kreative navne. Med besøg på Cypernsvej og Kretavej skulle man tro, at en låsesmed på amager kom ud og rejse ofte. Men rejsen er erstattet af nødstedte amagergensere, der har brug for en låsesmeds finurlige fingre.

 

Låsesmed fra Amager kommer rundt på hele øen

Når varevognen med den seneste teknologi inden for låsesmedenes verden ruller ind på Marathonvej, er det ikke for at varme op til en løbetur – Låsesmeden på Amager hiver gerne sit grej frem og ordner sagerne, hurtigt og effektivt, når din lås er gået i stykker, eller du har mistet din nøgle. En almindelige hverdag for en låsesmed på Amager bringer varevognen rundt på hele øen: helt fra Kastrupfort i øst til Pionergården sydpå. Låsesmed fra Amager er vant til at komme rundt på alle gader og stræder, og de giver altid en ekstra hånd, hvis der er brug for det.

Det seneste sted en låsesmed fra Amager befandt sig på, var Den Blå Planet. En medarbejder havde brug for hjælp til at komme ind i bilen, så Danmarks store akvarium kunne åbnes til regulær tid. Heldigvis var en låsesmed fra Amager på pletten inden for 10 minutter.