Dansk boligforsikring har overblik over forsikringslandskabet

Dansk Boligforsikring er aktive på en lang række forsikringsportaler, hvor forsikringer bliver sammenlignet ud fra pris, dækning og tilgængelighed. Forsikringsselskabet mener, det er vigtigt at være synlig og gennemskuelig, når danskerne skal vælge forsikringer.

Dansk Boligforsikring har siden 2002 været at finde på diverse portaler for forsikringsudbydere. Senest er forsikringsselskabet at finde på findforsikring, som er danskernes foretrukne sted at undersøge forsikringsbranchen på. På siden kan du finde al relevant information om bilforsikring, husforsikring og ejerskifteforsikring, som er Dansk Boligforsikrings forretningsområde.

 

Dansk Boligforsikring forsikrer husejerne

Findforsikring.dk er oprettet med det formål at formidle kontakten mellem private forbrugere og forsikringsselskaber. Over 300.000 danskere har allerede benyttet siden til at finde gode tilbud på forsikringer.

Dansk Boligforsikring er ligeledes at finde, når danske husejere skal finde dækkende og prisvenlige ejerskifteforsikringer. Selskabet tilbyder nemlig landets nok mest dækkende og alligevel billigste forsikringer. Du kan anskaffe dig en ejerskifteforsikring, der dækker skjulte skader og mangler, for helt ned til 5.000 kroner.

Med en ejerskifteforsikring får du

  • Dækket skjulte skader
  • Dækket ulovlige elinstallationer

Forsikringsportalen er ikke forsikringsmæglere eller –rådgivere, men de sigter efter at skabe et sundt og gennemsigtigt forhold mellem danske privatpersoner og forsikringsselskaber. Derfor stræber de også efter at levere den bedste service.

 

Ejerskifteforsikringer er ofte i medierne

Bedste ejerskifteforsikring 2016 gik muligvis til Dansk Boligforsikring. Således er forsikringsselskabet et af de mest prominente og velbesøgte virksomheder i Danmark, hvis man måler ud fra online aktivitet. Dansk Boligforsikrings betingelser kan du finde på deres hjemmeside eller du kan kontakte dem på telefon 59 49 88 44.

Ejerskifteforsikringer blev i 2016 nævnt over 100 gange i medierne, og det er derfor også naturligt, at forsikringstypen bliver et af de helt store samtaleemner i 2018. Sikkerhedsstyrelsen er nemlig ved at gennemgå den gamle huseftersynsordning, der skal moderniseres. Det betyder, at forsikringen nok vil vende en gang eller to i medierne i det kommende år.