Få en “Mommy makeover” hos Nygart og bliv lige så pæn som før du fødte

Har du haft graviditet tæt inde på livet, eller måske prøvet det på egen krop? Så ved du, hvor meget din krop skal stå meget igennem for at bringe et nyt liv til verden. Og det ved ikke mindst privatklinikken Nygart alt om.

Når du har født, kan det sagtens ske, at de gamle jeans ikke passer helt længere. Her kan det naturligvis være en yderst frustrerende og lang proces at få den gamle krop tilbage, sådan som den så ud før fødslen. Som oftest vil træning og kost være med til at gøre en forskel, men det er ikke altid, at det skaber de ønskede resultater.

I en sådan situation vil det være helt almindeligt, at overveje at få et brystløft, eller måske få strammet maven op til sit gamle jeg? Eller måske endda begge dele?

Få en “Mommy makeover” hos Nygart

Privatklinikken Nygart er helt bekendt med det behov, mange kvinder, der har født, kan have for at skrue tiden tilbage (ikke tilbage til før, de fik deres barn, men til sådan DERES KROP så ud, før de fødte). Derfor tilbyder Nygart en såkaldt “Mommy makeover“. Fordelene er flere – her nævnes et par stykker:

  • Brysterne får spændstigheden tilbage. Måske har din graviditet og amning haft en effekt. Derfor tilbyder Nygart en forundersøgelse, og sammen med dig finder Nygart den rette løsning.
  • Din mave bliver stram igen. Du kan roligt vinke farvel til det overflødelige maveskind og mavedellen, og – mindst lige så vigtigt – få din gamle smalle talje tilbage.

Er du nysgerrig på, hvad kvinder, der har fået et brystløft eller strammet maven op hos Nygart har at fortælle om denne forvandling, så klik her.

Det er vigtigt at understrege, at en Mommy Makeover er en helt individuel procedure, og at den kan variere mellem personer. Nygart tilrettelægger indgrebene efter hver enkelt kvindes behov.

https://www.youtube.com/watch?v=7qIZGjsgp9M

Læs mere om Nygart online

Website, FacebookInstagramYouTubeMyLooksLinkedInProffCrunchbase, Opret.dk og WordPress