Sådan kan du opnå professionel rengøring i hjemmet

Efter en lang arbejdsuge, hvor dagene er startet og endt med møder, kundeaftaler og deadlines, så er det nok de færreste, der lige tager en omgang med støvsugeren, når de endelig kommer hjem. Derfor udskyder mange rengøringen til weekenden, så de ikke behøver at tænke på det i ugens løb.

Tendensen til at udskyde rengøringen stammer fra den danske befolknings overbevisning, om at lidt snavs aldrig har skadet nogen, og at rengøringsprocessen er værre, end hvad den egentligt er. Men er det virkeligt så uoverskuelig, som man tror?

Gør det selv

Hvis du er en af dem, der syntes at rengøring er for tidskrævende, så har vi samlet fire gode råd, så du oftere føler dig beredt på at svinge kluden og komme snavset til livs, uden at miste modet.

Luft ud

Det kan have store helbredsmæssige konsekvenser at leve med for meget fugt, derfor er det vigtigt at være proaktiv og komme det til livs ved at lufte godt ud i boligen.

Du skal sørge for at lufte ud mindst tre gange om dagen. Ja, det lyder af meget, og det kan måske være svært at få klemt ind i den travle hverdag. Men hvis du gør det til en rutine at lufte ud, når du står op, igen når du kommer hjem, og inden du går i seng, så bliver det hurtigt en rutine i din hverdag.

Hvis du har gæster på besøg, er det ikke nok kun at lufte ud tre gange. Ud over de tre rutine udluftninger, skal du også lufte ud før besøget, mens gæsterne er på besøg, og efter de er gået. Du har nemlig meget stor risiko for at udvikle skimmelsvamp, hvis luftfugtigheden i boligen ikke bliver holdt nede.

Slip fugten ud

For at opnå den maksimale effekt af en udluftning anbefales det, at du venter med at redde din seng, således den får mulighed for at slippe af med fugten fra natten. Hertil gælder det også, om at lade vasketøjet tørre udenfor eller i en vaskekælder, da fugten derfra kan have skadelige konsekvenser for din boligs indeklima.

Støvsug

Snakker vi om rengøring kan vi ikke undså at nævne støvsugning. Men den bliver næsten kun taget i brug, når man allerede har lokaliseret noget støv i hjørnet – derfor kan der gå lang tiden mellem støvsugssessionerne. Men ligesom med udluftningen, er det vigtigt at få støvsuget ofte, selvom der måske ikke er noget støv i syne. Når støv hvirvler rundt i et lokale, kan det nemlig komme i direkte kontakt med luftvejene, hvorfor man risikerer at optage skadelige stoffer, når man indånder den støvede luft.

Undgå arbejdet og hyr et privat rengøringsfirma

Føler du dig stadigvæk ikke overbevist, om at rengøring er noget for dig, så er der heldigvis hjælpe at hente. Et alternativ er nemlig at hyre en privat rengøringsservice, så du ikke behøver at bruge tid på at gøre rent, når du kommer træt hjem, efter en lang dag. For at finde det bedste match til dig findes mange rengøringsfirmaer, som alle tilbyder rengøringsservice overalt i Danmark.

Renice klarer det meste

Er du bosat i Nordsjælland, tilbyder Renice kvalitet og professionel rengøring. Her bliver der lagt vægt på fleksibilitet, loyalitet og loyalitet. Med mere end 10 års erfaring er rengøringsfirmaet i Nordsjælland det rette valg for dig, der ønsker kvalitets- og servicebevidst rengøring til fornuftige priser. Hos Renice er de vant til at udføre privat rengøring i alle slags hjem. Derfor skal du aldrig føle dig usikker med at lade firmaet ind i dit hjem. Hvad enten boligen er beboet af en børnefamilie, unge festlystne mennesker eller ældre, så garanterer Renice rengøringshjælp, der bliver udført til punkt og prikke.

Er du interesseret i at læse mere, om dine muligheder hos Renice?